Stötta ÖCK

Folkspel

Om du tycker att det är kul att spela bingolotto kan du prenumerara på lotter och samtidigt stödja curlingklubben. Gå in på den här länken https://www.bingolotto.se/prenumeration/ och ange Östersunds curlingklubb under avsnittet Stöd Förening.

Svenska Spel

Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.
Det fina är att du kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få del av pengarna. Du kan välja en eller flera av alla de föreningar som är anslutna till Gräsroten. Spelar du både turspel och sportspel har du möjlighet att välja totalt sex olika föreningar om du vill. Tänk på att varje val hanteras separat hos Svenska Spel Tur respektive Svenska Spel Sport & Casino. Gör du ett val hos ett av bolagen så följer det inte automatiskt med till det andra. Du kan när som helst ändra ditt val och lägga till föreningar, men poäng du redan ”delat ut” går inte att flytta.
Det kostar ingenting att vara med. Klicka på länken så kan du välja ÖCK som favoritförening.
https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/10361-ostersunds-ck

Bli stödmedlem

Medlemsavgifterna är oerhört viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Stötta klubben genom att betala in stödavgift/medlem (350kr stödmedlem) (500kr medlem) eller mer. Tipsa gärna släkt, vänner och grannar att stötta klubben, man kan välja att betala ett högre belopp om man känner för det. Inte minst är det viktigt nu när vi behöver bli fler nu när kommunen planerar nya anläggningar.
Som ”stödmedlem” får man information, inbjudningar och erbjudanden från klubben, blir du medlem är du dessutom försäkrad via SCF och får delta på årsmötet.
Bankgiro: 5459-7505 eller PlusGiro 512573-7 eller Swisha till 1234 77 93 51. Märk med Stödmedlem.
E-posta sedan in följande uppgifter: Personnummer 10 siffror, Namn, Mobilnr, E-postadress till info@ostersundscurling.se