Välkommen att prova curling gratis 3 gånger (gäller 7-21 år)

Vad kul att du läser detta för det betyder att är nyfiken på curling. När du kommer till träningen så möts du av våra tränare som visar dig tillrätta och ser till att du kommer igång. Varje träning börjar med gemensam uppvärmning och därefter delas man in i olika grupper och det är alltid någon tar hand om dig som kommer som ny.
Efter provperioden betalar man halva priset som juniorer betalar för en säsong, läs mer här. Fyll i ett formulär per barn.

Träningarna:
Ons: 17.45–18.30  Nybörjare

Att tänka på innan du ska prova curling:

  • Utrustning för att spela t.ex. glidsula och curlingsopar finns att låna utan extra kostnad av oss.
  • Ta med rena inne gymnastikskor (vi inte vill ha smuts och sand på isen)
  • Ta gärna med egen hjälm går bra med en cykelhjälm (vi har ett antal som går att låna)
  • Gymnastikbyxor eller andra smidiga/strechiga byxor.
  • Det är ca. +4 grader inne i hallen men -4 på isen, så en skön tröja, ullsocka, ett par lättare handskar, ev. långkalsonger och mössa kan vara skönt att ha.
  • Sist men inte minst ta med det glada humöret

Isen beträdes på egen risk. En uppkommen skada kan möjligtvis ersättas om du har en egen olycksfallsförsäkring.

Varmt välkomna till Östersunds Curlingklubb

 

Behandling av personuppgifter.
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet.
Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.
Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister.
Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.
Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningen för att ansöka om medlemskap.