Användare: Eva Borg, para@ostersundscurling.se

Utskicksdatum: 2023-10-25 15:39

 

Hej igen
Idag är sista chansen att beställa curlinggrejor (enligt tidigare mejl) och få 10% rabatt samt fraktfritt. Ni som inte har egen sop, egen slajdsula alt skor och/eller greppsula borde passa på! Det är ju meningen att vi ska ha egen utrustning fr o m andra säsongen vi spelar. Vill ni inte köpa nytt så finns det säkert begagnat på nätet.

Nästa vecka är veterancurlingen inställd men på tisdag den 31 okt kör vi 65+ som vanligt, gärna fler nya. Om ni som brukar vara med på tisdagarna inte tänker komma så meddela mig (Eva) det, helst via tfn eller sms 070 651 19 29. Och ni veteraner som inte har något att göra kom gärna dit så tränar vi lite teknik. Det är ju även höstlovscurling då så passa på att ta med era barnbarn och introducera dem till curlingens underbara värld. Vi ses kl 10 på tisdag.

Slutligen så är det här länken till ”IS & FIK”  https://docs.google.com/document/d/1anPu22HshDC1N22Roo-KvAmHZBy00JOwYYEK38d8P_M/edit?usp=sharing

Mvh/ Eva

Mejl till medlemmar 2023-10-21

Köp Curlingutrustning!
Beställ före den 24 oktober och få 10% rabatt på din beställning!

Som aktiv medlem ska du ha egen sop, skor/slajdsula, undantag för alla nybörjare första säsongen, men naturligtvis får ni också handla om ni vill.

Nu har du chans att köpa egen, uppdatera eller komplettera din utrustning och få 10% rabatt. Klubben har fått ett erbjudande att klubben beställer i en klump och alla får rabatt. 
 
Gå in på https://www.curling.nu/ titta runt bland skor, sopar m.m. 
Vill ni beställa så skickar ni vad det är ni vill beställa till anmalan@ostersundscurling.se så beställer vi allt på onsdag den 25 oktober. Glöm inte att uppge namn och mobilnr.
Så fort vi fått leveransen så kontaktar vi er så ordnar vi så ni kan hämta och betala på curlinghallen.
 
Klubben har ett fåtal begagnade skor till försäljning, hör av er till info@ostersundscurling.se så fixar vi så du får prova.
Har du curlingutrustning som bara ligger hemma och samlar damm, kanske kan den komma till användning för någon annan som nyss börjat spela curling? Eller vill du köpa beg. utrustning? Sätt upp en lapp med vad du vill sälja/köpa/byta/skänka på anslagstavlan i hallen. Glöm inte att skriva namn och mobilnr 🙂
 
Med vänliga hälsningar
Östersunds Curlingklubb

Mejl till medlemmar 2023-10-21

Hej på er alla,

Nu har curlingsäsongen kommit igång. Klubben vill skicka tips för bl.a. hålla sig uppdaterad på vad som händer i curling Sverige men också hur man bokar en bana innan man ska träna, fixa en egen nyckel till hallen eller om man vill boka ett skåp i omklädningsrummet.
Till er som ännu inte laddat ner SCF app så kan det vara läge att göra det nu, där kan ni hålla er uppdaterade, eller så klickar ni på länken för att börja prenumerera på nyhetsbrevet via mejl från SCF.  
Behöver du nyckel till hallen? E-posta till Per Bergman eller skriv upp dig på listan som finns på anslagstavlan inne i cafét. Depositionsavgiften är 200kr som du får tillbaka när du återlämnar nyckeln.
Vill du hyra ett skåp i omklädningsrummet? Om man vill så kan man hyra ett skåp i omklädningsrummet till en kostnad av 100kr/säsong. Skicka kontaktuppgifter via e-post så hör vi av oss. 
 
 Med vänliga hälsningar
Östersunds Curlingklubb
 

Boka alltid bana innan du tränarGlöm inte boka bana när du ska träna:
För att undvika krockar vill vi att du bokar bana innan du åker och tränar. När du bokar får klubben indirekt statistik på hur hallen används och det kan vara bra att ha i våra samtal med Östersunds kommun.

Boka här: https://www.banbokning.se/ostersund/
Användarnamn: medlem  Lösenord: medlem20
OBS! Skriv alltid namn och mobilnummer i fältet Information så om vi av någon anledning måste kontakta dig. 
Prenumerera på SCF nyhetsbrev och håll dig uppdaterad
Klicka på länken och börja prenumerera: https://www.curling.se/folja/nyhetsbrev
 
Ladda ner SCF appen och få nyheter i mobilen
Ladda ner appen för att följa Svensk Curling.

 Mejl till medlemmar 2023-10-21

Frysarna behöver fyllas på inför säsongen. Dels av fikabröd m.m. (recept finner du nedan), men också av matbröd till fika vid träningarna. Antingen bakat i form och skivat eller som frallor. Läs den viktig information nedan om t.ex. hur man märker brödet. Ni kan lämna det ni bakat på onsdagar kl. 18.00-20.00 då tar den som har hand om fiket emot.

Tips! Bakning räknas som en medlemsinsats! https://www.ostersundscurling.se/medlemsinsatser/
 
Vänliga hälsningar, Therese Ulrica Eva och Malin
 
 
VIKTIGT!
 
Om ni bakar något helt enligt de bifogade recepten så behöver du inte bifoga recept, men bakar du med eget recept behöver ni lämna en innehållsförteckning på vad bakverket innehåller eftersom vi är skyldiga att ge den informationen. Det finns bl.a. laktosintoleranta, äggallergiker samt nötallergiker som brukar vara och tävla hos oss. Vi ser gärna att man för säkerhets skull utesluter nötter. Om du eller någon annan i familjen nyss varit sjuk ska ni naturligtvis inte baka något. 
 
Märk därför upp förpackningen med:
  • Vad bakverket heter
  • När det är bakat
  • Om ni bakat laktos-, gluten- eller äggfritt
  • Vem som bakat, om vi måste kontrollera något
  • Om du använder egna recept, ta gärna en kopia på receptet och sätt det i receptpärmen i kaféet
Om man gör långpannekaka så skär bitarna i minst 7 x 7 cm stora bitar. Det blir lättare att prissätta om kakorna är någorlunda lika stora. Bifogar några recept som förslag att använda om man vill, det kommer att fyllas på med andra recept på hemsidan https://www.ostersundscurling.se/bakning-till-cafeet/
 
 
 
Tack för din insats, den är väldigt värdefull!