Nya medlemsavgifter 2023-2024

Kategori Medlemsavg. Träningsavg. Antal medlemsinsatser
Veteranserien 500kr 1700kr 5 insatser + lagvecka + hallvärd
Senior 500kr 1700kr 5 insatser + hallvärd
Junior U21 350kr 1150kr 4 insatser + hallvärd
Första säsongen 1 cafépass + fika ons träning + hallvärd
Prova på/Nybörjare Gratis 3 ggr Därefter halv träningsavgift första året för resp. kategori
Medlemsavgift 500kr Ingen spelrätt men medlemskap i SCF
Stödmedlem 350kr Ingen spelrätt eller medlemskap i SCF

Alla fullvärdiga* medlemmar i ÖCK omfattas av en olycksfallsförsäkring hos Folksam genom Svenska Curlingförbundet. Som fullvärdig medlem i klubben får du delta i våra interna träningar och ÖCK:s klubbserie, delta på våra kurser, föreläsningar, clinics medlemskvällar och andra medlemsaktiviteter. Fri parkering utanför curlinghallen. Alla nybörjare har under sitt första år som medlem möjlighet att låna slajdsula och sop innan hen har köpt egen utrustning.
Fullvärdig medlemmar kan i mån av lediga skåp hyra dessa för 100kr/säsong. Man kontaktar info@ostersundscurling för att hyra skåp.

 

Tävlande för annan klubb som enbart istränar i Östersunds Curlinghall:

Kategori Träningsavg. Antal medlemsinsatser
Träningsseniorer 1700kr 5 insatser
Träningsjuniorer >U21 1500kr 4 insatser

Tänk på att kontrollera att den klubb ni tävlar för har registrerat er till SCF så ni omfattas av SCF olycksfallsförsäkring.

Klubben har bytt medlemsregister och använder sig nu av MyClub, nedan finns det instruktioner på hur du registerar ett konto och hur du kan logga in via hemsida eller använda dig av MyClubs app. Medlemsfakturan skickas ut via e-post och kommer också att finnas i appen den betalas med Bankgiro 5459-7505 använd OCR-/referensnummer. Årets medlemsavgift måste vara betald senast 31 oktober 2023. Vid ev. frågor kontakta: info@ostersundscurling.se

 

Medlemsavgifterna är oerhört viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet
Stötta klubben genom att betala in medlem/stödavgift på 350/500kr eller mer. Tipsa gärna släkt, vänner och grannar att stötta klubben, man kan välja att betala ett högre belopp om man känner för det. Inte minst är det viktigt nu när vi behöver bli fler nu när kommunen planerar nya anläggningar.
Som ”stödmedlem” får man information, inbjudningar och erbjudanden från klubben samt delta på årsmötet.

Medlemsinsaster
Medlemsinsatserna finns kvar (läs mer om insatserna på separat sida), vilket innebär att alla klubbmedlemmar och träningsmedlemmar ska bidra med några arbetspass för att bättre fördela klubbens arbetsuppgifter. Medlemmarna kan göra sina insatser i samband med bl.a. isläggning eller som funktionär vid de tävlingar som arrangeras av klubben.
För samtliga medlemmar inkl “träningsmedlemmar” finns möjlighet att sänka sin avgift med upp till 700kr genom att utföra ett antal arbetsinsatster under säsongen. Första året har nybörjarminior en lägre träningsavgift och bara en insats och får därför inte återbetalning för gjord insats. 

Fotnoter:

 • Som fullvärdiga medlemmar räknas inte de som bara är stödmedlem eller träningsmedlem hos ÖCK och har inte heller rösträtt vid årsmötet
 • Spelare från Lits CK, samt övriga SCF-anslutna klubbar betalar avgift som träningsmedlem för att kunna nyttja hallen för egen träning.

   

  MyClub App och mina sidor

  Skapa konto för mina sidor

  1. Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://member.myclub.se/accounts/login
  2. Fyll i din e-postadress (den som du har i registrerad i föreningens medlemsregister i MyClub, dit t.ex. kallelserna mejlas) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter). Tryck på ”Skapa konto”.
  3. En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på ”Mina sidor” i menyraden.
  4. När du sen loggar in på ”mina sidor” i appen eller på my.myclub.se så kan du bl.a uppdatera dina uppgifter, se kallelser, kalendrar, delade filer och dina medlemskort.

   

  Ladda ner MyClub-appen