Nya medlemsavgifter 2022-2023

 

Kategori Medlemsavg. Träningsavg. Antal medlemsinsatser
Veteranserien 500kr 1500kr 3 insatser + lagvecka + hallvärd
Senior 500kr 1500kr 5 insatser + hallvärd
Junior U21 350kr 1150kr 4 insatser + hallvärd
Första säsongen 1 cafépass + fika ons träning + hallvärd
Prova på/Nybörjare Gratis 3 ggr Därefter halva avgift första året för resp. kategori
Stödmedlem 350kr Ingen spelrätt
Medlemsavgift 500kr Ingen spelrätt

Alla fullvärdiga* medlemmar i ÖCK omfattas av en olycksfallsförsäkring hos Folksam genom Svenska Curlingförbundet.Som fullvärdig medlem i klubben får du delta i våra interna träningar och ÖCK:s klubbserie, delta på våra kurser, föreläsningar, clinics medlemskvällar och andra medlemsaktiviteter. Fri parkering utanför curlinghallen. Alla nybörjare har under sitt första år som medlem möjlighet att låna slajdsula och sop innan hen har köpt egen utrustning.
Fullvärdig medlemmar kan i mån av lediga skåp hyra dessa för 100kr/säsong. Man kontaktar info@ostersundscurling för att hyra skåp.

Tävlande för annan klubb som enbart istränar i Östersunds Curlinghall:

Kategori Träningsavg. Antal medlemsinsatser
Träningsseniorer 1500kr 5 insatser
Träningsjuniorer >U21 1200kr 4 insatser

Tänk på att kontrollera att den klubb ni tävlar för har registrerat er till SCF så ni omfattas av SCF olycksfallsförsäkring.

Medlemsfakturan skickas ut via e-post och betalas med PlusGiro 51 25 73-7, Bankgiro 5459-7505 eller Swish 1234 77 93 51 märk din betalning med fakturanumret som står högts upp till höger på fakturan.
Årets medlemsavgift måste vara betald senast 1 oktober 2022. Vid ev. frågor kontakta: info@ostersundscurling.se

 

Medlemsavgifterna är oerhört viktiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet
Stötta klubben genom att betala in medlem/stödavgift på 500/350kr eller mer.
Tipsa gärna släkt, vänner och grannar att stötta klubben, man kan välja att betala ett högre belopp om man känner för det.
Inte minst är det viktigt nu när vi behöver bli fler nu när kommunen planerar nya anläggningar.
Som ”stödmedlem” får man information, inbjudningar och erbjudanden från klubben samt delta på årsmötet.

Medlemsinsaster
Medlemsinsatserna finns kvar (läs mer om insatserna på separat sida), vilket innebär att alla klubbmedlemmar och träningsmedlemmar ska bidra med några arbetspass för att bättre fördela klubbens arbetsuppgifter. Medlemmarna kan göra sina insatser i samband med bl.a. isläggning eller som funktionär vid de tävlingar som arrangeras av klubben.
För samtliga medlemmar inkl “träningsmedlemmar” finns möjlighet att sänka sin avgift med upp till 700kr genom att utföra ett antal arbetsinsatster under säsongen. Första året har nybörjarminior en lägre träningsavgift och bara en insats och får därför inte återbetalning för gjord insats. Återbetalning sker kollektivt vid max två tillfällen per säsong.

 

Fotnoter:

  • Som fullvärdiga medlemmar räknas inte de som bara är träningsmedlemmar hos ÖCK och har inte heller rösträtt vid årsmötet.
  • Spelare från Lits CK, samt övriga SCF-anslutna klubbar betalar avgift
    som träningsmedlem för att kunna nyttja hallen för egen träning.


I din medlemsavgift hos ÖCK går en del av avgiften till Svenska Curlingförbundet. Här nedan ser du hur fördelningen sett ut tidigare år.