Företagsevent

– tidigare års stora succé!

Gör som bl.a. Toréns AB, INAB, Skanska, Office, Krokomsbostäder och Swedbank m.fl. boka in ett curlingevent hos oss.

Som företag kan Ni stödja klubben och samtidigt erbjuda Era anställda eller kanske era viktigaste kunder en trevlig samvaro i samband med ett event i Östersunds Curlinghall. 

En curlingkväll med en av våra OS-, EM- eller VM-medaljörer som instruktör är en lyckad upplevelse för alla inblandade. 

Vi har flera färdiga paket där några timmars curlingspel avslutas med en god måltid 
hos någon av våra restaurang-partners. Det spelar ingen roll om ni är ett företag eller ett kompisgäng. Curlingevent är perfekt för en kick-off, teambuilding eller att avsluta en konferens med. Eller varför inte som afterwork…
Oavsett formen kan vi garantera att detta är något ni kommer att prata om lång tid framöver. Ni får disponera en av Sveriges största curlinghallar (6 banor) under 2 timmar med instruktör. 

Hör av Er om aktuella priser

Beroende på paket ”coachas” ni av en elitspelare eller någon av klubbens många VM medaljörer eller en dubbel OS-guldmedaljör.
Instruktörerna ger er information om hur men spelar. Efter en provomgång är spelet igång.

I curling spelar två lag á fyra personer per bana, vilket gör att 48 personer kan spela samtidigt hos oss. Det går att dela upp ett stort företag i två eller flera grupper och spela flera kvällar eller under en helg till förmånligt pris.

Ni får låna all nödvändig utrustning för att spela curling, t.ex. sop och glidsula.

Maten kan ni antingen äta på plats i vår cafédel med utsikt över curlinghallen eller avnjuta på någon av de restauranger vi samarbetar med.